Köpvillkor

Så gör vi

  • Kundtjänst både på mail och telefon.
  • Frakt tillkommer. Vårt system räknar själv ut billigaste porto och du kan välja mellan A- och B-post.
  • Alla priserna är inklusive moms.
  • Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa hos oss.

Moms

Alla priser på Samlade skrifter är inklusive moms.

Leveranstid

Alla beställningar som görs innan klockan 12:00 skickas normalt samma dag, gäller vardagar. Leveranstiden är 1-2 dagar.

När du betalar med kreditkort eller direktbetalning har du möjlighet att skicka dina varor till en annan leveransadress än den du angav när du blev medlem. Detta är perfekt om varan ska gå som present eller till någon tillfällig bostad. Du kan då också skicka med ett meddelande som ligger i beställningen. Din följesedel/orderbekräftelse skickas till din gamla adress. Detta för att bara du ska se vad det kostar.

Samlade skrifter är betalningsansvariga ifall varan skadas eller kommer bort på väg till dig. Du måste då kontakta vår kundtjänst inom 14 dagar. Kommer varan bort eller blir skadad när du returnerar varan så är det du som är betalningsskyldig.

Bekräftelse

När vi mottagit din beställning skickar vi en orderbekräftelse till din email. Det är därför viktigt att du angett din riktiga emailadress bland dina uppgifter. När din beställning blivit skickad får du även mail om detta. Spara mailen för att underlätta eventuell kontakt med kundtjänst.

Betalningsalterntiv

Kortbetalning – Sverige

Om du väljer att betala med kort skickas varorna till dig eller till den leveransadress du angett vid beställningen.

Kortbetalning – utanför Sverige

Är du kund från något annat land än Sverige kan du betala med kreditkort och varorna skickas till den adress som du angett när du registrerade dig som medlem.

Fakturabetalning

Väljer du att betala med faktura skickas dina varor till den adress som du angett under ”Dina uppgifter”. Du måste vara folkbokförd på den adressen för att kunna handla med faktura. En fakturaavgift på 25 kr tillkommer och betalning ska ske inom 30 dagar från fakturadatum.

Ångerrätt & retur

Du får använda dig av din ångerrätt om varan inte blivit uppackad.

Så returnerar du

  1. När du fått din vara och ser att den inte stämmer med den du beställde, är skadad eller annat fel ska du direkt kontakta kundtjänst, senast efter 14 dagar. Du förklarar då vad som är fel. Ha din orderbekräftelse till hands för att underlätta för kundtjänsten.
  2. Du kommer överens med kundtjänst om hur ärendet ska hanteras: Pengarna tillbaka eller ny vara.
  3. Du får adressen dit du ska skicka varan och så fort vi har fått varan och ser att skicket är godkänt skickar vi en ny vara eller betalar tillbaka dina pengar. Returfrakten till Samlade skrifter betalas av kunden.

Personuppgifter

När du handlar på Samlade skrifter registreras dina uppgifter hos oss. Enligt lag måste vi meddela dig om detta. När du handlar på Samlade skrifter godkänner du vårt avtal. Uppgifterna är till för att du nästa gång ska slippa skriva in dina uppgifter igen. Du kan logga in och se din orderstatus samt ta del av alla medlemserbjudanden.

Du har rätt att begära att få ta del av dina uppgifter. Om det är något som inte stämmer kan du få det ändrat eller borttaget. För mer information eller frågor kontakta vår kundtjänst. Alla dina uppgifter stannar hos oss och säljs inte vidare. Ingen förutom vi och du vet vad du skrivit in.

Produktinformation

Samlade skrifter har rätten att justera priser och prisfel utan notis. Samtliga produktbilder och informationstexter återspeglar varan så gott det går. Vi ger dock ingen garanti för att vissa fel inte kan förekomma. Skulle något fel finnas på produktinformationer, bilder eller priser har Samlade skrifter rätt att ändra dessa utan notis.

Lagval

Tvist enligt dessa villkor ska avgöras enligt svensk lag.

Frågor

Kontakta då vår kundtjänst på 031 – 743 99 05 eller skicka ett mail till: ekonomitjanst@natverkstan.net.